Warung Internet
Bupati Garut Aceng HM Fikri jadi perhatian umum waktu manéhna nyerahkeun Fany Octora, awéwé umurna 18 warsih anu dikain sacara siri.

Béja perceraian maligé laki-rabi anu ngan saukur opat poé éta nyieun geger masarakat Garut nepi ka nepi ka ka ceuli Présidén Susilo Bambang Yudhoyono. Ngaliwatan Gubernur Jawa Barat Ahmad Heryawan sarta Menteri Dalam Negri Gamawan Fauzi, SBY ménta pasualan ieu dipantau.

Sabenerna, kawas naon sipat Bupati Garut Aceng HM Fikri di panon jalma-jalma deukeutna? Témpo mewawancari hiji jalma anu mengklaim deukeut jeung Aceng.

 Nurutkeun babaturan deukeut Aceng anu horéam disebut ngaranna ieu, laku-lampah Aceng anu mindeng deukeut jeung awéwé nyaéta hal dawam. "Kang Aceng memang kawas éta," cenahna, Kemis, 6 Désémber 2012. Manéhna sarta Aceng jadi babaturan saprak warsih 1999. Waktu éta, Aceng gagal waktu nyalonkeun dina pemilu legislatif 1999.

 Nurutkeun manéhna, saprak tiheula loba awéwé anu deukeut jeung Aceng. Teu arang Aceng kasampak ngaléng wanoja anu berbeda-beda.

Sawatara réncang wanoja Aceng disebut minangka alo, adi ipar, sarta séjénna. Kungsi ogé Aceng nyebutkeun awéwé anu digandengnya nyaéta baraya laér ti Kacamatan Samarang, Tarogong, Garut Dayeuh, nepi ka ka wewengkon kidul anu pang tungtung di Dayeuh Garut. Ka sajumlah wartawan, Aceng menampik kabéh tuduhan éta.


Source:http://www.tempo.co
Medar Foto-foto Ciuman Hot Artis Anita Hara – Poto pribadi milik artis Anita Hara medar di internet. Kalolobaan poto poto Ciuman Mesum Anita Hara kasebut nempokeun urut finalis Beungeut Femina éta keur berciuman sarta diadu létah jeung saurang lalaki.
Waktu dipénta konfirmasina, Anita kalahka terkejut. Manéhna ngaku henteu weruh poto mana anu geus sumebar di dunya maya.
“Kuring tacan tempo sarua sakali poto anu mana éta. Kuring masih syuting. Meureun engké balik ti dieu kuring baris coba téang,” kecap urut presenter Infotainment éta waktu dihubungan tabloidbintang.com via ponselnya, Salasa (8/11).
Anita Hara ngaku terkejut jeung hal ieu. Sabab manéhna ngarasa salila ieu henteu kungsi mengunggah poto koleksi pribadina ka internet.
“Reuwas pasti. Lamun poto pribadi pasti kuring simpen pikeun sorangan. Henteu meureun kuring publish,” tegesna.
Saha Anita Hara...?

Anita Hara nyaéta saurang modél pariwara sarta béntang sinetron Indonésia. Manéhna loba berakting kalayan peran anu protagonis, ku kituna cewek lulusan Psikologi Universitas Atmajaya ieu henteu kitu kontroversial dina akting di sinetronnya.
Lahir di Jakarta, 29 Maret 1980, Anita Hara anu mindeng témbong seksi ieu ngaku masih hayang terus diajar dina soal akting, kaasup ti réncang syutingnya di lokasi.
Ti akting, Anita Hara menjajal dunya presenter. Manéhna dipercaya pikeun membawakan acara infotainment KASAK KUSUK sarta acara olahraga balap F1.
Teu ngan dunya akting sarta presenter anu manéhna jajal. Dunya kenyang sora ogé teu luput ti ngimpina. Dina 2009, manéhna boga rencana meluncurkan albeum perdananya, DASAR COWOK kalayan single utama sarua jeung judul albeumna. Cacak tacan resmi rilis, tapi béntang SALAKI-SALAKI SIEUN PAMAJIKAN ieu mindeng témbong off cai pikeun jadi presenter sakaligus menyanyi.
Di pertengahan Pebruari 2010, nu boga tato mawar di pingping ieu merilis film perdananya, ARISAN BRONDONG.

Di handap ieu Poto Ciuman Mesum Artis Anita Hara




Panyakit Cacar Air ieu mangrupa panyakit kulit anu gancang tépa, timbulna ujug-ujug sarta pang mindengna lumangsung dina barudak tapi bisa ogé ngeunaan jelema dewasa. Panyakit ieu timbul dina penderita anu daya tahan awakna turun. Dina penderita anu ngabogaan daya tahan awak anu cageur, gejala anu ditimbulkan henteu saparna sarta lumangsung singget dibandingkeun kalayan penderita kalayan daya tahan awak anu goréng.

Panyakit Cacar Air atawa anu dipikawanoh kalayan varisela biasana ditandaan jeung kahumandeuar awak dumadakan leuleus, teu daék dahar, demam, sarta ateul-ateul. Cukang lantaran Cacar Air nyaéta virus varicella-zoster. Virus ieu ditularkan ngaliwatan percikan ciduh penderita, bisa ogé ngaliwatan kontak langsung kalayan cairan ti lepuhan kulit penderita atawa sacara henteu langsung ngaliwatan barang-barang anu terkontaminasi ku sairan lepuhan penderita.

Mangsa inkubasi panyakit Cacar Air lumangsung 17-21 poé. Dina penderita ngora, stadium saméméh mecenghul kelainan kulit mecenghul (prodormal) arang ditepungan. Sedengkeun dina barudak anu leuwih badag sarta dina penderita dewasa, kelainan kulit ieu mindeng didahului stadium prodromal. Dina stadium prodromal loba jelema “terkecoh” kalayan panyakit ieu. Gejala awak leuleus, demam, kedul dahar, jiga kalayan gejala loba panyakit séjén kawas flu atawa campak. Kakara sanggeus mecenghul erupsi atawa kelainan dina kulit, gejala has panyakit Cacar Air mimitian écés.

Gejala saterusna timbul ruam-ruam beureum dina awalna sarta saterusna sawatara jam saterusna timbul lepuhan. Wangun lepuhan ieu has nyaéta kawas tetesan ibun (tear drops). Lamun urang diperhatikan, wangun lepuhan ieu rata, euweuh lekukan di tengahna (unumbilicated vesicle). Lamun aya lekukan di tengah lepuhan, biasana lain Cacar Air. Jadi, lamun kasampak aya lepuhan, sarta mimitianana ti bagian tengah awak ka gigireun / sabeulah, didahului ku gejala leuleus, demam dibiruyungan napsu dahar mudun, mangka urang geus kudu mikiran kamungkinan anak kakeunaan Cacar Air. Sumawona lamun kira-kira 2 minggu saméméhna aya kontak kalayan penderita Cacar Air. Bintik bintik ieu bisa ngeunaan kulit sarta mukosa nyaéta bisa ngeunaan awak, beungeut sarta bagian awak anu séjén.

Lamun lepuhan ieu digaruk, mangka manéhna ngeunaan peupeus sarta kabuka. Balukarna, kulit henteu deui miboga panangtayungan sarta bisa kaasupan bakteri. Contona, lamun mandi jeung cai anu henteu bersih mangka baris lumangsung infeksi sekunder alatan bakteri. Lamun infeksi kawas ieu lumangsung, hartosna panyakit virus Cacar Air baris ditambah kalayan panyakit bakteri kulit. Penyembuhannya ogé henteu deui primer sarta biasana baris ngabalukarkeun kabentukna raramat ikat (scar) anu baris ninggalkeun urut. Hal ieu anu meureun tiheula ngabalukarkeun kolot ngahulag anakna anu kena Cacar Air pikeun mandi.

Népana Cacar Air sabenerna geus dimimitian saméméh timbulna kelainan kulit nyaéta dina mangsa inkubasi di mana 24 jam saméméh erupsi geus menulari. Salila éta, manéhna baris menulari terus. Jadi, ulah dianggap lamun geus sembuh henteu menularkan. Nurutkeun panalungtikan, kira-kira 12 poé sanggeus sembuh, kakara aman. Tapi ambéh leuwih aman, leuwih hadé 3 minggu sanggeus sembuh ulah ngalakonan kontak, sangkan henteu tertular atawa menularkan.

Komplikasi panyakit ieu dina barudak umumna arang timbul sarta leuwih mindeng dina jelema dewasa anu bisa ngeunaan otak (ensefalitis), paru-paru (pneumonia), ginjal (glomerulonefritis), jantung (karditis), haté (hepatitis), komo pati lamun kaayaan daya tahan awak penderita pohara goréng. Infeksi anu timbul dina trisemester kahiji kehamilan bisa ngabalukarkeun kelainan bawaan.

Pengobatan

Euweuh tatamba anu spesifik pikeun Cacar Air. Lamun demam bisa dibikeun ubar penurun panas. Pikeun ngurangan rasa ateul bisa diberikab wedak anu ditambah kalayan zat anti ateul (ngandung mentol, kamfora). Wedak ieu sajaba ngurangan rasa ateul ogé nyegah peupeusna lepuhan sacara dini. Lamun timbul infeksi sekunder bisa dibikeun antibiotika.

Saha ogé anu tacan kakeunaan panyakit ieu, baris terjangkit. Sedengkeun saha ogé anu geus kakeunaan panyakit ieu dianggap kebal sarta henteu merlukeun vaksin. Lila panangtayungan ti vaksin ieu tacan bisa dipikanyaho kalayan pasti, sanajan kitu vaksinasi ulangan bisa dibikeun sanggeus 4-6 warsih. Program Imunisasi Nasional méré imunisasi sacara haratis pikeun orok anu umurna 18 bulan anu tacan kungsi nalangsara infeksi Cacar Air saméméhna sarta dosis tinggaleun pikeun anak rumaja di kelas 7 sakola tengahan anu ogé tacan kungsi nalangsara Cacar Air sarta divaksinasi saméméhna.

Kalayan perawatan anu tarapti sarta nengetan higiene méré hasil anu alus sarta raramat parud anu timbul pohara saeutik.
Ampir dua bulan Muammar Khadafi murag ti tampuk kakawasaanana. Tapi carita sakurilingeun diktator Libya ieu kawas euweuh matinya.

    



Ayeuna ngeunaan anakna, Hannibal (36) sarta pamajikanana anu urut modél pakéan dina asal Libanon, Aline Skaff. Ti hiji laptop anu disangka milik Hannibal, kaungkab lusinan poto seksi sarta vulgar pasangan kasebut. Ogé gaya hirup maranéhanana anu 'wah' waktu Khadafi masih ngawasa.

Aya di antara poto-poto kasebut, minantu Muamar Khadafi berpose seksi, ngan ukur ku ngagunakeun pakéan dina di kamar mentéréng hiji hotél berbintang. Ogé kasampak, Hanibal sarta pamajikanana keur berpesta di pesawat pribadi atawa di yacht mahal di perairan Mesir. Sawatara gambar anu dihasilkeun, pasangan éta dikelilingi alkohol -- hiji hal anu dilarang teuas di Libya, sarta ageman Islam.

Dina poto teu bertanggal, pasangan Hannibal-aline kasampak keur liburan mentéréng ka Paris, Roma, sarta ka hiji resor supermewah nan éndah di Mesir, Sharm el-sheik. Ogé direkam aktivitas balanja maranéhanana di butik-butik mahal.

Poto anu séjén némbongkeun, maranéhanana cicing di hotél mentéréng, paragliding, menyelam, sarta ngadatangan Kebon Sato Tripoli.

Skaff anu umurna 31 warsih mindeng témbong dina kalayan pose sensual. Di kasur sarta basisir, manéhna kasampak nangkarak. Sawatara poto dirina komo pantas diasupkeun dina kategori pornografi.

Gaya hirup kulawarga Khadafi anu mentéréng, awuntah, sarta dianggap kelewatan ogé lah anu memicu kaambek rahayat, anu boga tungtung dina muragna Khadafi.

Hannibal nyaéta anggota kulawarga badag Khadafi, sajaba pamajikan sang diktator, Safiya, putrana, Mohammed, sarta putrrinya, Aisha anu mengungsi ka Aljazair sanggeus muragna Tripoli.

Sajaba Hannibal anu nikah ka modél bikini, anak Khadafi anu séjén, Mu'tasim ogé tenar gara-gara memacari urut modél majalah Playboy asal Walanda ngaranna Talitha van Zon.

Kungsi nyiksa pembantu
Lain ayeuna waé pasangan éta nyieun kontroversi. Dina 2008 tuluy, maranéhanana memprovokasi ketegangan hubungan Libya-swiss. Basa éta, maranéhanana ditéwak di hiji hotél berbintang di Jenewa luhur tuduhan menyiksa dua urut pembantunya.

Sanggeus Hannibal dipenjara di Swiss, rezim bapana membelanya bébéakan. Swiss ditungtut ménta hampura alatan nuduh Hannibal ngalakonan kekerasan ka dua pembantunya. Dina Séptember 2008, perkara éta dieureunkeun.

Hannibal ogé kungsi dijatuhi hukuman salila opat bulan alatan narajang kabogohna anu keur hamil di Perancis. Manéhna saterusna ka luar jeung jaminan duit 500 euro.

Sanggeus Tripoli murag ka leungeun pemberontak, pengasuh anak asal Ethiopia mecenghul ka umum. Shweyga Mullah -- ngaranna -- ngaku ditakolan sarta disiram cai panas kalayan kalayan telenges waktu digawé dina pasangan kasebut.

Nurutkeun CNN, Shweyga dianggap teu becus mendiamkan anak maranéhanana anu terus ceurik. Sabot Shweyga dititah nakol anak maranéhanana, manéhna nampik. Balukarna, pengasuh getihan Ethiopia éta disiram cai panas, ditakolan, diikat, diingkeun kalaparan, kehausan, sarta kedinginan di luar imah.

Alatan penyiksaan éta, Shweyga ngalaman tatu beuleum anu parna. Komo ti tatu anu teu diobati éta sempet kaluar belatung sarta nanah. Manéhna ogé komo sarua sakali teu dibéré gaji. "Kuring digawé sapanjang warsih, sarta maranéhanana teu méré duit sepeser ogé," kecap Shweyga. (Daily Mail)

Poto seksi aline skaff, minantu khadafi:




Nu Haneut Keneh…
6-Oct-2011 in kurawa06.wordpress.com 
Kiwari loba bewara ngeunaan politik, aya Korupsi,...can haseum aya hiji bewara dina danget ieu nuhaneut keneh, nyaeta Ayu TingTing. eta we teu dimana dimana utamana di tukang PiSiDi VCD) ma lum urang sunda 
Foto Persib
2-Oct-2011 in bewara-persib.blogspot.com 
Drago Mamic harapkan seluruh stadion peserta ISL berkualitas Pelatih Kepala Persib Drago Mamic memberikan contoh menggiring bola kepada sejumlah pemain saat latihan sore di Stadion Siliwang Bandung, Jawa Barat, Kamis 29/9) Dirinya berharap kondisi infrastruktur 
Kampanye Asih Batik di wewengkon CFD Dago
2-Oct-2011 in lintasbewarasunda.blogspot.com 
Lintas Bewara Sunda - Ti 26 kabupatén sarta dayeuh anu aya di Jawa Barat 23 diantarana geus nyiptakeun motif batik has wewengkonna séwang séwangan. Tapi aya 3 kabupatén sarta dayeuh anu nepi ka ayeuna tacan boga 
Transfer Pemain Persib Musim 2011/2012:
1-Oct-2011 in bewara-persib.blogspot.com 
Daniel Roekito Pelatih] Persisam] Resmi] Eka Ramdani Tengah] Persisam] Resmi] C Gonzales Depan] Persisam] Resmi] Dias Angga Putra Tengah] Persisam] Resmi] Johan Yoga Depan] Persisam] Resmi] Hilton Moreira Depan] Sriwijaya FC] Resmi] Nova Arianto Belakang] 
Dragicevic Dituntut Lebihi Jumlah Gol Gonzales
1-Oct-2011 in bewara-persib.blogspot.com 
 BEWARA Dirigen Viking Persib Fans Club Yana Umar mengungkapkan, Dragicevic merupakan penyerang tumpuan yang diandalkan Maung Bandung musim ini. Karena itu, kompatriot Miljan Darovic tersebut harus lebih hebat dari penyerang penyerang sebelumnya. Kita berharap agar 
Perkokoh Lini Belakang Persib, Abanda Jadi Stoper
1-Oct-2011 in bewara-persib.blogspot.com 
 Persib, Drago Mamic mengatakan, sebelumnya Abanda berperan di posisi bek kiri. Namun, kali ini Abanda akan disiapkan menjadi stoper Persib. Abanda akan mengadang para penyerang musuh yang melintasi jalur tengah. Abanda full sebagai stoper. Jadi 
Menghadapi Jadwal Padat, Punggawa Persib Perlu Dis...
1-Oct-2011 in bewara-persib.blogspot.com 
BEWARA – Asisten pelatih Persib Bandung Dino Sefriyanto khawatir bila kompetisi Liga Indonesia yang diikuti 24 tim akan berdampak pada keletihan bagi para pemain. Dengan perkiraan 46 laga dalam satu musim, pemain harus diberikan terapi agar 
Tim Sar Tacan Manggihan Pesawat Casa Anu Leungit-p...
30-Sep-2011 in lintasbewarasunda.blogspot.com 
 image FajarOnline Lintas Bewara Sunda : Tim SAR Medan tacan manggihan kapal luhur Casa-218 milik maskapai pangapungan Nusantara Buana Cai anu leungit dina pangapungan ti Bandara Polonia Medan tujuan Kutacane, Acéh, Kemis 29/9/2011) kira kira Pukul 
Mamic Mulai Turunkan Tensi Latihan Persib
30-Sep-2011 in bewara-persib.blogspot.com 
 Bandung - Pelatih Persib Bandung Drago mamic merasa sudah waktunya menurunkan tensi latihan, untuk menghindari kejenuhan setelah anak asuhannya mengalami peak performance. Bahkan pada sesi latihan Jumat 30/9/2011) pelatih asal Kroasia tersebut hanya memberikan satu kali
Source :lintasbewarasunda.blogspot.com
CIANJUR--LINTAS BEWARA SUNDA: Sabuntut bagong kajajaden leuweung ngamuk sarta ngarusak imah warga di Kampung Tajurhalang, Désa Sindanglaka, Kacamatan Karang Tengah, Cianjur, Jawa Barat, Senén (24/10).

Euweuh korban jiwa dina kajadian kasebut. Alatan amukan bagong leuweung sabeurat 25 kilogram éta, saeusi imah milik Enok, 45, warga satempat, rusak cingpasolengkrah.

Kajadian anu sempet nyieun reuwas warga kampung kasebut berawal sabot babi leuweung ukuranana badag asup ka pilemburan sarta sempet asup ka pekarangan imah warga.

Warga kampung reuwas jeung heran, warga beramai-ramai usaha moro sarta melumpuhkan babi anu sempet narajang sawatara urang warga. Ngarasa terdesak pamustunganana babi kasebut asup ka dina imah salah saurang warga.

"Kuring oge sempet ngadegdeg ngadéngé sora kaca jandela anu peupeus. Sabot kuring tempo, aya sabuntut babi ukuranana badag di jero rohang sémah, kuring langsung ceuceuleuweungan ménta tulung bari lumpat ka luar imah," kecap Enok bari ngusap kesangna.

Sieun aya warga anu tatu kakeunaan amukan babi kasebut, sawatara warga pamustunganana ngalaporkeun hal kasebut ka Mapolsek Karang Tengah.

Patugas anu langsung datang ka lokasi pamustunganana junun melumpuhkan babi jeung dua kali témbakan.

Salengkepna baca didieu

Hasil Pencarian beras cianjur jakarta di situs lainnya:



Agen Beras Cianjur - Indonesia - Company Info

Mobile Number: 081586033384: Phone Number: +622170246576: Fax Number: +622198106576: Address: Jl.Muarabaru Raya no 2a,Pluit,Penjaringan JAKARTA 14440, Jakarta
http://agenberascianjur.indonetwork.net/profile/agen-beras-cianjur.htm

AGEN BERAS CIANJUR

Agen Beras Cianjur ... AGEN BERAS CIANJUR | Distributor Beras | Toko Beras | Suplier Beras Move your mouse to go back to the page!
http://agenberascianjur2.blogspot.com/

AGEN BERAS CIANJUR | Distributor Beras | Toko Beras | Suplier Beras

AGEN BERAS CIANJUR merupakan agen dan suplier beras dari berbagai jenis. Kami menyediakan Beras Cianjur, Beras Bandung, Beras Kerawang dan Beras Subang Serta beras ...
http://agenberascianjur1.blogspot.com/

Beras Pandan Wangi - Beras Cianjur Pandan Wangi Merupakan beras ...

Beras Pandan Wangi - Beras Cianjur Pandan Wangi Merupakan beras yang di produksi dengan jumlah terbatas dan menjadi makanan khas bagi para leluhur bangsa Indonesia
http://beraspandanwangi.blogspot.com/

AGEN BERAS CIANJUR | Distributor Beras | Toko Beras | Suplier Beras

Agen Beras Cianjur - merupakan agen dan supplier beras dari berbagai jenis beras
http://www.berascianjur.com/

AGEN BERAS CIANJUR | Distributor Beras | Toko Beras | Suplier ...

AGEN BERAS,AGEN BERAS CIANJUR | Distributor Beras | Toko Beras | Suplier Beras
http://www.berascianjur.com/2007/01/agen-beras-cianjur-distributor-beras.html

Produsen Beras Jakarta | Facebook

Produsen Beras Jakarta - Suplai beras Super ke Hotel Berbintang , Hotel Melati , Restoran / Kafe ternama , Warung Makan Padang , Warung Sunda , Perumahan dan Perusahaan.
http://www.facebook.com/pages/Agen-Beras-Cianjur/172885859407292

PB HDR (PENGGILINGAN BERAS CIANJUR)

Produksi : Varietas IR 64, Beras Cisadane, BerasMuncul, Beras Aromatik (Cintanur) dan Beras Pandan Wangi.
http://beraspandanwangi.blogspot.com/

AGEN BERAS CIANJUR | Distributor Beras | Toko Beras | Suplier ...

SendokGarpu.com - Dining and Nightlife guide in Jakarta, Indonesia. Best entertainment guide for the local and expatriate community in Jakarta
http://sendokgarpu.com/blog/2010-11-23/Restaurant/agen-beras-cianjur---distributor-beras---toko-beras---suplier-beras/655/

BERAS CIANJUR ASLI TANPA PENGAWET RICE products, buy BERAS CIANJUR ...

BERAS CIANJUR ASLI TANPA PENGAWET RICE, Find complete details about RICE from PB. HDR. You may also find other RICE products or Rice suppliers and Rice ...
http://www.alibaba.com/product-free/108070784/BERAS_CIANJUR_ASLI_TANPA_PENGAWET_RICE.html
Copyright © Lintas Bewara Sunda .
Javascript HOME - Diserat ku